Absolut Vodka Pre-Gay Pride Party

Absolut1

Foto: Gossipgay.nl

Als het merk Absolut Vodka je een uitnodiging verstuurt om op een prachtige sloep een pre-Gay Pride party te vieren dan kun je gewoon geen nee zeggen! Naast de inzet van Absolut Vodka voor LHBT-rechten wereldwijd is ook een fijne bijkomstigheid dat het merk uit Zweden (het land van ‘Abba’!komt. Met een overheerlijke cocktail van Absolut Vodka sponsor je dus niet de Russische achterban van Poetin… 

Als we aankomen bij de Amstelhaven kunnen we niet om de boot van Absolut Vodka heen; grote blauwe en witte ballonnen evenals heerlijke muziek (van de G-team) trekken direct onze aandacht. We worden welkom geheten door een heerlijke (homoseksuele) gastheer die ons op een vrolijke manier begeleiding biedt naar de boot. Eenmaal aan boord ontmoeten we andere journalisten, evenals medewerkers van het vooraanstaande vodka merk.

Voordat we vertrekken krijgen we een alleraardigste inleidingsspeech waarbij ons de relatie tussen de LHBT-gemeenschap en Absolut Vodka wordt toegelicht. Wist jij bijvoorbeeld dat Absolut de homogemeenschap inmiddels al ruim 30 jaar (sinds 1981) omarmt? Dat was nog in de periode dat homoseksualiteit een behoorlijk taboe kon zijn! Niet gek natuurlijk dat het merk dan ook werd uitgeroepen tot één van de eerste, grote, merken die non-stop aanwezig is geweest in de gaymedia! Absolut Vodka heeft onzettend veel acties georganiseerd voor de LHBT-gemeenschap waaronder de campagne ‘Absolut Outrageous‘, met ondertitel: ‘Celebrating 30 years of going out and coming out.

Absolut14

Foto: Gossipgay.nl

Wanneer we met een medewerker van Absolut spreken vertelt hij ons dat het, zoals bij veel andere merken, niet alleen gaat om directe zichtbaarheid van de hulp. ”Tegenwoordig ‘gebruiken’ veel merken de homogemeenschap voor hun campagnes. Naast onze LHBT-campagnes investeren wij, achter de schermen, veel aan organisaties voor homorechten. We hoeven hier niet zo mee in de spotlight te staan. Dit is wie wij zijn, dit is onze essentie, de LHBT-gemeenschap hoort bij ons.”, aldus de enthousiaste medewerker. Hij vertelt ons eveneens over de blauwe bandana’s die tijdens de Amsterdam Gay Pride zullen worden uitgedeeld: ”Ik heb me laten vertellen dat bandana’s helemaal hip worden deze zomer, nog hipper echter is de tekst op onze bandana’s: celebrate going out and coming out”. Er zullen maarliefst 5.000 bandana’s door de stad worden uitgedeeld! Zorg er dus voor dat je er, tijdens de Gay Pride, eentje scoort!

Tijdens de boottocht worden we voorzien van de meest heerlijke hapjes en drankjes. Neem de Absolut Outrageous cocktail: cranberry sap met een scheutje Absolut Vodka en je bent klaar! Het heerlijk zoete drankje brengt ons terug naar de kindertijd, dat moment waarop je van je ouders in de volle zon een heerlijk verfrissend ijsje kreeg. Die verfrissende en verkoelende smaak… maar dan met alcohol! Het fijnste is dat, omdat Absolut Vodka een groot sponsor is van de Amsterdam Gay Pride, je het drankje tijdens het festijn op veel plaatsen kunt bestellen!

Ja, zoals je merkt zijn wij enthousiast! Nogmaals, zorg er voor dat je een bandana te pakken krijgt en vergeet niet een heerlijke Absolut Outrageous cocktail te scoren! Wij gaan, mede dankzij Absolut Vodka, een zeer vrolijke week tegemoet! Benieuwd naar de foto’s van dit evenement? Die vind je natuurlijk op onze Facebookpagina

Deel op Google Plus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *