AGENDA: Koningsdag 2016

Gossipgay_Daan copyYes, queens! Wij kijken alweer reikhalzend uit naar aankomende (konings)week! Dinsdagavond trekt heel Amsterdam er weer op uit voor Koningsnacht en woensdag barst het oranjefeest natuurlijk he-le-maal los! Maar waar kun je nu het best een feestje vieren? Wij geven je enkele tips.

Er is niets zo vervelend als niet weten waar je met Koningsnacht of -dag naartoe moet gaan. Dat snappen wij dondersgoed! Vandaar dat we het een en ander eens even voor je op een rijtje hebben gezet… Natuurlijk zijn dit wel de meest gayachtige events! Zo, nu hoef jij je alleen nog te focussen op die killer outfit!

KONINGSNACHT

REGULIERSDWARSSTRAAT – GAY STREET PARTY

Yup, all the gays will come out and play! Vanaf 19:00 uur (tot 01:00 uur) is het Feest met een hoofdletter ‘F’ in de Reguliersdwarsstraat. Doe mee aan de Karaoke XXXXL met een groot meezing-scherm en vette DJ’s. Daarnaast heeft La Cage een buitenpodium waar DJ’s Electic, Guilty Pleasures, Pop, House, Deep & Tech House draaien! Seems like fuuuhuuun!

CLUB NYX – KING’S NIGHT FOR KINGS & QUEENS

Als je verzekerd wilt zijn van een geweldig avondje uit, dan is Club NYX een absolute aanrader! Op Koningnsnacht organiseert de club een bruisende clubavond met eclectische tech house-plaatjes, gedraaid door de lieftallige DJ Aiscream en Jerry Frisky. Het feest is vanaf 23:00 uur en je moet wel even een tientje aan entree incalculeren.

WESTERMARKT – KING’S NIGHT: DOLLY & ADONIS

Gooi dit jaar de voetjes van de vloer bij het homomonument met Dolly & Adonis! Samen met de queens van Disco Dolly – in combinatie met King Carlos Valdes – wordt het ongetwijfeld een leuk feestje! De festiviteiten starten rondom 19:00 uur en eindigen rondom 01:00 uur.

SOHO – KINGS NIGHT 

Vanaf 22:00 uur kun je natuurlijk gewoon weer terecht in de SOHO (Reguliersdwarsstraat) voor Koningsnacht. Resident DJ Morinho is spinning the wheel dus dat zal wel doorgaan tot in de vroege uurtjes!

BAR PRIK – KINGS NIGHT

Gratis entree bij Bar Prik! Da’s natuurlijk altijd mooi meegenomen… Vier dit feestje als een echte koningin… ehm, koning! DJ Ghostmagic en DJ Devotion bezorgen je vast en zeker een heerlijk oranje avond.

 

35KONINGSDAG

REGULIERSDWARSSTRAAT – FREDDY IN DE REGULIERS

Freddy in de Reguliers zet de straat op z’n kop met de lekkerste hitjes, 80’s & 90’s klappers, Hollandse meezingers én de bekendste guilty pleasures! Dit festijn barst lost rondom 12:00 uur en loopt ten einde rondom 20:00 uur. Geniet van Dylan Lucky, Juvanice, Dani L. Mebius, Funky Freddy Feestteam, Nils Madsen from Denmark, Alex Rueda, Cult Status en nog veel meer!

CLUB NYX – MI CASA ES SU CASA

Club NYX opent op Koningsdag rondom 20:00 uur de deuren voor Mi Casa Es Su Casa! Het feest wordt gehost door Prinses Bea en haar royale aanhang. Geniet van House, Disco, Hip Hop en R&B: natuurlijk met de vetste DJ’s, live acts en live art! Want Club NYX voelt altijd aan als thuiskomen…

AMSTEL – KINGSDAY PARTY

Het is ieder jaar wel gezelligheid ten top tijdens Koningsdag aan de Amstel. Tegenover de (gay)bars Amstel 54 en Queers Café dans je – in de open lucht – op de beste hits en meezingers. Zekerste weten dat je hier bekenden gaat tegenkomen! Het feest barst los vanaf 12:00 uur.

WESTERMARKT – KONINGSDAG OP HET HOMOMONUMENT

Op Koningsdag wordt het homomonument overgenomen door FLIKKER. Dit extravagante underground feestje groeit inmiddels uit z’n voegen in de OT301 maar zet speciaal voor Koningsdag een fantastische line-up neer: Sphincter Radio, Ruud van der Peijl, Prince Richard, 2CV, Live Act VKING, Dj Alex & Michal Serr en Mr Blaauw. Het feestje start om 11:00 uur en eindigt zo rondom 20:00 uur.

SOHO – KINGS DAY

Nog steeds niet genoeg van al dat gefeest? Koningsdag wordt gewoon (binnen) voorgezet in de SOHO met een heerlijke line-up aan DJ’s: DJ Rob Boskamp, DJ Q en Bono. Geheid dat dit een gezellig (én druk) feestje gaat worden!

BAR PRIK – KINGS DAY

Op Koningsdag staat bar Prik helemaal in het teken van BBQ en DiscoWhat else could a girl wish for? Dans mee op de beats van DJ Mark Vincente en Ghostmagic!

Deel op Google Plus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *