Amsterdam Gay Pride 2015

Helaas konden wij gisteren zelf niet aanwezig zijn tijdens de jaarlijkse loting voor de botenparade van de Amsterdam Gay Pride 2015. We hebben vernomen dat het in de Sugar Factory wederom zeer sfeervol was. Ook de drie ambassadeurs voor 2015 werden bekend gemaakt: Dolly Bellefleur, Margriet van der Linden en Raymi Sambo nemen ons dit jaar mee tijdens de Amsterdame Gay Pride. Als kers op de taart zingt Voice-finalist Emmaly Brown de Gay Pride Anthem 2015!

Foto: Gossipgay.nl

Foto: Gossipgay.nl

Dragqueen en cabaretier Dolly Bellefleur (alterego van Ruud Douma) startte ruim 25 jaar geleden met haar act. Bellefleur staat vooral bekend om haar poetische liederen en teksten en heeft dan ook keer op keer de lachers op haar hand! Niet geheel onlogisch dus dat deze beauty with brains verkozen is tot één van de gezichten van de Amsterdam Gay Pride 2015.

Foto: Avrotros

Foto: Avrotros

Journalist, en tevens finale-kandidaat van ‘Wie is de Mol’, Margriet van der Linden heeft inmiddels een behoorlijke reputatie opgebouwd in Nederland. Zij werkte o.a. mee op de redactie van het RTL Nieuws, was correspondent voor Twee Vandaag én werkte tot oktober 2013 als hoofdredactrice voor het (feministische) tijdschrift Opzij.

Foto: RaymiSambo.nl

Foto: RaymiSambo.nl

De naam Raymi Sambo doet bij de meeste van ons, waarschijnlijk, geen belletje rinkelen! Toch heeft de beste acteur een behoorlijk bekend gezicht. Hij vertolkte onder andere rollen in All Stars 2, SpangaS en Flikken Maastricht. Ook is Sambo geregeld te zien geweest in een verscheidenheid aan theaterstukken.

Foto: The Voice of Holland

Foto: The Voice of Holland

Zangeres Emmaly Brown (20) behaalde vooral bekendheid als kandidaat van ‘The Voice 2014′. In samenwerking met producer Eric van Tijn, zingt Brown de nieuwe Gay Pride Anthem. Een dame die naast een behoorlijke lengte ook met haar stem waanzinnig boven iedereen uitstijgt. Tijdens de liveshows van de populaire talentenjacht zong Brown nummers van o.a. Christina Aguilera (Beautiful), Sia & David Guetta (Titanium) en wist zij de finale te behalen met het originele nummer ‘Stay or Go‘. Een vrouw met ballen dus!

Deel op Google Plus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *