Bianca del Rio en Courtney Act komen naar Amsterdam

Fans van Rupaul’s Drag Race opgelet! Dragqueens Bianca del Rio, winnares seizoen 6, en Courtney Act, runner up seizoen 6, komen in het openingsweekend van de Amsterdam Gay Pride naar Theater Amsterdam.

Courtney Act – Zaterdag 25 juli

Op zaterdag 25 juli trekt de Australische dragqueen Courtney Act alles uit de kast tijdens haar show ‘Boys Like Me‘. De deelnemer van het zesde seizoen van RuPaul’s Drag Race wist zichzelf in de kijker te spelen mede door haar geweldige zangtalent. Niet gek ook, als je bedenkt dat deze dragqueen kandidaat is geweest in de Australische versie van Idols. Haar show bevat veel cabaret invloeden, (pop)ballads en ze vertelt over haar avonturen met mannen. Tijdens haar show zal de fishy queen worden begeleid door een liveband én zal ze het Pride weekend aftrappen!

Bianca del Rio – Zondag 26 juli

Not today Satan, not today”. Een ieder die bekend is met het fenomeen Bianca del Rio kent ook haar hilarische uitspraken. Del Rio’s populariteit heeft haar gemaakt tot één van de meest succesvolle winnaressen van het programma RuPaul’s Drag Race. Deze hysterische comédienne is sneller dan het geluid en is, op zijn zachtst gezegd, niet op haar mondje gevallen. Met haar clowneske look en haar keiharde grappen krijgt ze iedereen aan het lachen. Theater Amsterdam haalt Bianca naar Amsterdam voor haar humoristische show ‘Rolodex of Hate‘.

 Koop je tickets snel want OP = OP! Voor meer informatie of tickets klik hier.

Deel op Google Plus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *