Contact- en relatiebureau Oude Roze

307825_212698138786820_2484780_nVandaag ontvingen wij op onze Facebookpagina een bericht van Bureau Oude-Roze. Dit bureau helpt zowel jongere als oudere homoseksuelen met het vinden van de perfecte partner. Hoewel op het internet al een grote variatie aan datingsites bestaat trekt deze onze aandacht. Er bestaat natuurlijk een grote variatie aan manieren waarbij homoseksuele mannen elkaar kunnen ontmoeten, uit ervaring weten wij echter beter: het gaat veelal om seks, seks én nog eens seks! Bureau Oude-Roze lijkt op een authentieke en nette manier het contact tussen homomannen te willen aansturen.

Maar hoe werkt dat daten via Bureau Oude-Roze dan? De website beschrijft het volgende: ”Van jou als deelnemer wordt een beschrijving (profiel) gemaakt waarin staat wie je bent en wat jij wilt zoals […] je motivatie om via Oude-Roze op zoek te gaan en op welke wijze jij daar invulling aan wil geven […]. Wat ons prettig stemt is dat er wordt aangegeven dat je een motivatie moet schrijven. Hèhè, het werd eens tijd! Gewoon terug naar de basis. De fakers of horny bastards vallen zo door de mand en die prins op het witte paard… Die herken je zo aan z’n motivatie!

Daarnaast kun je slechts de profielen bekijken wanneer jijzelf ook een account hebt aangeschaft. Nog zo iets waar we heel blij van worden. Een grote variatie aan datingsites geeft je, zonder betaling, even de kans rustig rond te kijken voordat je eventueel een profiel aanmaakt. Leuk inderdaad, eerst even rondsnuffelen maar komop zeg! Je gaat voor de liefde of je gaat er niet voor? Even rondkijken kun je beter op een app als Grindr doen.

Toch heeft ook Bureau Oude-Roze wel een manier om eerst even af te tasten. Je kunt op ouderwetse manier een brief schrijven aan de man van jouw keuze. Deze stuur je door naar het bureau en vervolgens verzenden zij jouw envelop ongeopend naar de persoon in kwestie! Hoe romantisch is dat? We would die for a romantic letter from our prince charming!

Onderzoek toont aan dat eenzaamheid een groot probleem is bij de roze doelgroep. Het bericht dat ons werd gestuurd door bureau Oude-Roze vermeldde dat de ontmoetingspagina ook een prima manier is om contact te leggen met andere homoseksuele mannen. Lekker een bioscoopje pakken samen óf andere gezellige uitstapjes met elkaar ondernemen? Het kan allemaal zonder dat je per se verliefd op elkaar moet worden!

De grotere (en bekendere) datingssites of ontmoetingsplekken op internet kent iedereen inmiddels wel! En we weten allemaal waar dat (vaak) op uitloopt… Van de week ontving Bureau Oude-Roze nog een uitnodiging van twee mannen (die elkaar via het bureau hebben leren kennen) voor hun huwelijk! Stuur jij met enkele jaren ook een uitnodiging naar Bureau Oude-Roze?

Deel op Google Plus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *