DJ duo G-team lanceert LOVEMIX 2014

DJ duo ''The G-team''

DJ duo ”The G-team”

In de Amsterdamse gayscene is het DJ duo ‘The G-team‘ geen onbekende! Ze staan geregeld achter de draaitafels in grote clubs zoals tijdens de ”Can You Feel IT?” feesten in Club Air. Ook brengen ze zo af en toe een geheel eigen, originele mix naar buiten. Zo ook nu! Valentijnsdag staat voor de deur en dus lanceert het duo een nieuwe mixtape: LOVEMIX 2014.

De sound van de jongens is altijd goed terug te horen in hun mixes. En daar zijn wij, van Gossipgay, ont-zet-tend blij mee! Duidelijke invloeden van dance- alsook pop- en house muziek worden verwerkt in de heerlijke mixes. De LOVEMIX 2014 bevat heerlijke remixen van Miley Cyrus, Kylie Minogue, Beyoncé, Lana del Ray, Ellie Goulding, Mika, en nog véél meer! Jammer dat de mix niks van Lady Gaga bevat; dan was ons rijtje met favo artiesten helemaal compleet geweest! Maar ach, dat mag de pret niet drukken.

We raden ook jullie aan de fantastische mix te beluisteren. Daarnaast kun je ‘m zelfs GRATIS downloaden. Ja, je hoort het goed! Voor niets gaat de zon op… Mooi niet waar dus! Ook voor niets kun je de 2 uur durende track downloaden!

Deel op Google Plus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *