Hang jij de ballen van Everon Jackson Hooi in de boom?

Die Everon Jackson Hooi (beter bekend als ‘Bing’ uit Goede Tijden Slechte Tijden) is de laatste jaren op zeer positieve wijze aan de weg aan het timmeren. Kwam hij twee jaar geleden nog uit de kast in de L’HOMO, lanceert hij vervolgens zijn eigen onderbroekenlijn: BOLAS. Een bekende naam staat natuurlijk niet altijd garant voor succes, maar de collectie die Everon heeft ontworpen maakt ons hebberig! 

Nog geen twee maanden na de lancering blijkt het merk – dat zich kenmerkt door de slogan For Men With Balls‘ – al flink door zijn voorraden heen te zijn. Army Green óf Navy Blue, een strakke slip of een fijne boxershort: je vindt het allemaal bij BOLAS. Tóch wordt onze aandacht momenteel voornamelijk getrokken door de nieuwe collectie shorts die vandaag werd gelanceerd.

slider_parisSpeciaal voor de feestdagen creëerden Everon en zijn team namelijk boxershorts met de skylines van Amsterdam, New York, Londen én Parijs! En laat dat nou net onze favorieten steden ter wereld zijn… Naast het feit dat de collectie in gelimiteerde oplage wordt uitgebracht, wordt het ondergoed ook nog eens in een afgesloten bal verpakt: leuk voor in (of onder) de kerstboom, nietwaar?

Wij hebben de onderbroeken nog niet zelf uit kunnen proberen maar zijn dit zéker van plan! ”Comfortabel aantrekkelijk ondergoed geeft je zelfvertrouwen, BOLAS gaat een stapje verder, het geeft je lef”, aldus Everon.

Deel op Google Plus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *