WIN: Gay Pubcrawl Amsterdam

GayPubcHet is al een grote hit in steden als Buenos Aires, Berlijn, Manilla én New York: de Gay Pubcrawl. Het mooiste is dat er nu ook een Gay Pubcraw Amsterdam is opgericht. Wekelijks nemen Sander en zijn vrienden een groep bezoekers uit zowel binnen- als buitenland mee op avontuur voor een grondige en gezellig kennismaking met de Amsterdamse homoscène.

De ‘kroegentocht’ start op zaterdagavond in de, onder homo’s populaire, Reguliersdwarsstraat. Allereerst is er maar liefst een uur lang open bar in homobars Taboo. De vervolgroute verschilt per keer, want de Amsterdamse Sander kent de scene inmiddels als zijn broekzak en weet precies wanneer het waar het gezelligst is! Vaste haltes zijn cafés Amstel 54 en ’t Dwarsliggertje. Eenmaal terug bij het beginpunt, in de Reguliersdwarsstraat, wordt afgesloten met een bezoek aan Club NYX, waar deelnemers de rij mogen skippen en als heuse VIP’s worden onthaald. Tegen die tijd kan iedereen zijn eigen gang gaan, maar vaak zijn er dan al nieuwe vriendschappen gesmeed en blijft de groep bij elkaar om te dansen tot de zon opkomt!

De reacties op het internet liegen er niet om: de Gay Pubcrawl Amsterdam is een hit!

De perfecte manier om de Amsterdamse homoscene te verkennen” ★★★★★ – Lewis uit Londen

Leuker dan uitgaan in Palm Springs, San Diego of New York!” ★★★★★ – Colin uit Dublin

Warm aanbevolen voor nieuwkomers, toeristen en eigenlijk iedereen” ★★★★★ – Zbyszek uit Amsterdam

Het maakt niet uit wie of wát je bent: homo, lesbisch, biseksueel of hetero… Iedereen die een leuke avond wil en graag nieuwe mensen leert kennen is van harte welkom! De wekelijkse kroegentocht op zaterdagavond duurt van 22:00 uur tot 01:00 uur. Deelname kost slechts 25 euro per persoon inclusief open bar in Taboo, shotjes in de andere bars én entree voor Club NYX. Koop je tickets bij de Amsterdamse Gays & Gadgets op Spuistraat 44 of reserveer online door hier te klikken!

Gossipgay.nl verloot, in samenwerking met Gay Pubcrawl, 2 x 2 VIP-tickets voor deze geweldige avond! Dit houdt in: onbeperkt bier/wijn/fris, gratis shotjes én toegang tot Club NYX. En alsof ’t niks is ontvang je ook nog een glaasje bubbels bij aanvang! Wat je daarvoor moet doen? Dat zie je op onze Facebookpagina!

Deel op Google Plus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *