PRIMEUR: Henny Huisman wordt homovader 2015

Ha! Het is onze lieve vriend Henny Huisman gelukt om eindelijk gekroond te (gaan) worden tot homovader. Op 29 november organiseert de organisatie ‘PictureThis 4’ een benefietavond in de Amsterdamse Queenshead voor Stop Aids Now. Dit wordt eveneens dé avond dat Huisman zijn titel overhandigd zal krijgen. 

Henny heeft zelf al meermaals aangegeven graag homovader van Nederland te willen worden. Stond de beste man recentelijk nog vol trots te zwaaien op een boot tijdens de Amsterdamse Canal Parade, is ’t hem nu toch gelukt om die zo-graag-gewilde titel in de wacht te slepen!

De avond op 29 november staat in het teken van Stop Aids Now: twee dagen later is het namelijk Wereld Aids Dag. Er zullen meerdere BN-ers belangeloos meewerken aan het evenement waaronder José Hoebee en Mai Tai.

Let op: dit nieuwtje is nog dermate ‘vers’ dat de Facebookpagina van PictureThis 4 nog gelanceerd moet gaan worden! Houd dus vooral Facebook in de gaten voor meer updates over dit evenement. 

 

Deel op Google Plus

8 Reacties

 1. Gaaf en terecht. … gefeliciteerd Henny

 2. Wat een verschrikking voor de GLBT community in Nederland.
  Welk rund heeft dit bedCht en/of goedgekeurd?

 3. MISLIJKMAKEND!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Wat heeft deze man ooit gedaan voor de LHBT’s ??? Hij heeft zeker publiciteit nodig.
  Nou mijn steun krijgt hij niet

 5. Zijn mooi klaar mee!

 6. Pardon….wat is dit voor nonsense, een PR stunt of zo?? Ik heb helemaal geen homovader nodig, mijn vader is mijn vader en die respecteert mij om wie ik ben, ik heb geen hennie huisman nodig, hij kent mij niet eens, kom op zeg!!!

 7. Ik vind het vernederenden zo uit de tijd . Ik heb niks aan die man en vind het een verschrikking als hij wordt benoemd als homovadser . Dit hebben we toch niet meer nodig anno 2015. Kom op zeg . Laat die man zich met zichzelf bezighouden bah

 8. Waarom? Denk en weet zeker dat niemand binnen de LHBT community hierop zit te wachten! Zou graag eens de discussie aangaan met de beste man… Hij zal met verdomd goede redenen moeten komen om in ieder geval mij te overtuigen van het feit dat het meer is dan een poging om een carrière weer nieuw leven in te blazen…De man heeft misschien voor Gerard Joling zijn doorbraak gezorgd…en daar zijn we ook niet echt beter van geworden!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *