VIDEO: Jake Credit loves drugs, sex and rock ’n roll

JAKE_CREDIT-53De Nederlandse, theatrale popartiest Jake Credit omschrijft zichzelf als schaamteloze trash-couture. Iets wat in zijn bijzondere videoclip ‘Nicotine’ goed terug te vinden is. Een video die zowel bizar als intrigerend is. Bekijk je de video met het blote oog: dan is er sowieso genoeg te zien. Toch zit er ook een verhaal achter de clip!

De nightlife personality lanceerde recent zijn allernieuwste videoproject onder de titel ‘Nicotine‘. In de clip schept Credit een hedendaags beeld over verlangens en verslaving. Te zien is hoe de opvallende persoonlijkheid onsubtiel de strijd aan gaat tegen zijn nood naar sigaretten.

Credit zet een persoonlijk experiment op waarin hij een nieuwe, verzonnen verslaving aan gaat: het hebben van ruige seks. Zoals sommigen denken dat je een gebroken liefde enkel kunt overwinnen met een nieuwe gevonden liefde, gelooft Jake zijn verslaving de baas te kunnen worden door een nieuwe verslaving te vinden.

Hoewel te zien is dat de nieuwe verslaving van de artiest een vermoeiende strijd lijkt te worden, worden de interacties intiemer, sensueler én seksueler. De ontspannen vibe van het nummer is duidelijk het tegenovergestelde van de snelle video.

Tot slot toont de video of het experiment al dan niet geslaagd is… Steekt Credit nog een sigaret óf sigaar op óf houdt hij het slechts bij dirty seks?

Deel op Google Plus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *