VIDEO: Rick Brandsteder siert cover L’HOMO

Foto: Gossipgay.nl

Foto: Gossipgay.nl

In de Amsterdamse hotspot ‘De Waterkant’ vond vanmiddag dé lancering van het jaar plaats: de zevende editie van Linda de Mol’s L’HOMO werd gepresenteerd! In navolging van onder andere covermodellen Arie Boomsma, Ohran Bucakli en Evgeniy Levchenko werd dit maal Rick Brandsteder gestrikt om op de cover te prijken.

Alles wat Linda de Mol aanraakt lijkt in goud te veranderen. Zo heeft elke koffietafel inmiddels wel kennis gemaakt met het mega populaire maandblad de ‘LINDA‘. Het jongere broertje (lees: nichtje) van de LINDA, de L’HOMO, heeft al zes succesvolle edities achter zich gelaten en was vandaag toe aan weer een nieuw hoofdstuk.

Elk jaar is het weer spannend: ‘Wie heeft het dit jaar aangedurfd om zichzelf bloot te geven op de cover?‘. Tijdens de feestelijke onthulling benoemt Linda de Mol: ”Het is toch wel even slikken als je met een spierwitte Calvin Klein-onderbroek op de foto moet”. En precies dat is wat Rick Brandsteder, ‘zoon van’, heeft ondergaan. Rick ging, met een goed gevulde onderbroek, op de foto voor de nieuwe L’HOMO. Wanneer Linda vraagt hoe Rick zich voelt over het idee dat mannen zich ‘verlustigen’ door het kijken naar zijn (cover)foto, antwoordt de bekende Nederlander nonchalant: ”Ja, nouja… Daar wil ik liever niet over nadenken. Zet hem op zou ik zeggen!”.

Het blad is dit jaar gevuld met artikelen over o.a. Gerard Joling en Tim den Besten, Winfriend Baijens, anale sex, no Asians, Kay Nambiar, Boris Dittrich en nog véél meer!

Bekijk onze Facebookpagina om meer foto’s te zien van de lancering. De zevende editie van de L’HOMO ligt vanaf dinsdag 21 april in de winkels! 

Deel op Google Plus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *