Mr. Goodiebag: Proefparade 2015

Mr4Vandaag stond de Amsterdamse Beurs van Berlage geheel in het teken van voedsel. ‘Huh?‘, horen wij je denken! Eén van Amsterdams’ meest hippe bedrijven, Mr. Goodiebag, nodigde populaire bloggers uit om zich onder te dompelen in de wereld van ‘The Food of 2015’ tijdens de zogeheten Proefparade. 

Keer op keer weet Mr. Goodiebag de meest hippe, modieuze, lekkere en originele merken bij elkaar te krijgen voor geweldige evenementen! Eigenlijk doet het woord ‘evenement’ de Proefparade geen eer aan, het is namelijk veel meer dan dat: het is een beleving!

Bij binnenkomst valt ons oog al meteen op het meest lieflijke doosje met lekkernijen van ‘Bites We Love‘. Ons wordt verteld dat deze té fijne box wekelijks kan worden besteld voor slechts 4.95 euro (per week)! Denk hierbij aan porties (gedroogde) super fruitsverschillende soorten noten maar ook overheerlijke chocolade. Een fijne afwisseling om eens in huis te halen; ’t is namelijk echt weer eens iets anders dan die standaard chips-schoteltjes op tafel!

Mr3Vervolgens wordt onze aandacht al direct getrokken door de stand van Riedel. Een merk dat zich richt op wijnen en accessoires. Prachtige glazen, zonder voet, die zo zijn ontworpen dat de smaakbeleving ultiem is. Fijn voor als je, net zoals wij dat hebben, een fijne kast hebt voor unieke en originele wijnglazen! Een leuke gadget, die voor de iets rijkere onder ons een must-have is, is een flessenopener die er voor zorgt dat de fles nooit ontkurkt hoeft te worden. Je moet er wel +/- 300 euro voor neertellen maar je wijn blijft altijd goed!

Wanneer de lieftallige Danielle, van Coolbest, ons de nieuwste (limited edition) smaak laat proberen worden onze smaakpapillen direct wakker geschud. Komkommer, limoen & munt: en dat allemaal in één pak! Een frisse drank die absoluut niet verkeerd zou smaken met een drupje wodka. Hoe makkelijk kan het zijn om een overheerlijke cocktail op tafel te zetten? Wij raden je aan om, als het pak over 2 weken in de winkels ligt, écht een kansje te wagen. Je moet wel een heel afwijkende smaak hebben om deze specifieke Coolbest niet te lusten!

Eigenlijk zouden we alle mooie producten die we gezien hebben wel willen omschrijven! Denk aan de Mister Kitchen’s en hun jam zonder toegevoegde suikers of de kruiden van Jonnie Boer (waardoor elk keukenplankje eindelijk de eer krijgt die hij verdient!). En oook de box, die maandelijks besteld kan worden, van ‘Food we Love‘ moet iedereen leren kennen! ‘T punt is dat we in de supermarkt vaak niet verder kijken dan ons neus lang is! Zoek eens wat van de bovengenoemde producten of merken op in de supermarkt of via Google: er gaat namelijk een wereld voor je open!

Mr. Goodiebag, we had an amazing #MrExperience! 

Mr

Deel op Google Plus

Een Reactie

  1. Beste mensen,
    4 maart ontving ik mijn goodiebag. Gewonnen met een loterij voor War Child.
    Hartelijk dank hiervoor. De chocolade is heerlijk en van de overige artikelen zal ik zeker ook gaan genieten.
    Corry van Bon

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *