Mr. Goodiebag: Soiree Magnifique II

Goodiebag1

Foto: Gossipgay.nl

Onze hoofdstad kent een grote verscheidenheid aan heerlijke evenementen. ‘Soiree Magnifique’, van Mr. Goodiebag, is er zo eentje! De St. Olofskapel van hotel NH Barbizon Palace, in het hartje van Amsterdam, werd gisteravond omgetoverd tot een romantisch sprookje.

Speciaal voor de VIP-invites van Mr. Goodiebag lag, vooraf aan het evenement, een chique sloep klaar. Met een aantal genodigden voeren wij door de Amsterdamse grachten, genietend van het zojuist begonnen ‘Light Festival‘. Fijne hapjes en warme Glühwein zorgden voor een goede (en ook lollige) stemming op de boot. Een mooie warming-up dus voor het daadwerkelijke feest!

Eenmaal bij het NH Barbizon Palace aangekomen werden wij begeleid naar de St. Olofskapel. De oude en rustieke kapel kan niet anders worden omschreven dan ‘indrukwekkend’. Heerlijk sfeervolle muziek en magisch, roze verlichtte zuilen, wat wil een mens nog meer?

Het publiek was gemêleerd: bekende personen zoals Derek OgilvieDave Mantel, maar ook powerwoman Irene Hemelaar en bekend dragqueen Diva Mayday waren van de partij. Zelfs Sinterklaas, met zijn drukke schema, kon dit evenement niet overslaan. Eén voor één riep hij de partners van Mr. Goodiebag op het podium, want zij moesten natuurlijk ook even in het zonnetje worden gezet.

Tijdens het evenement was er voor bloggers en andere geïnteresseerden natuurlijk uitgebreid de tijd om te netwerken met vooraanstaande (mode)merken. Wij, van Gossipgay, werden opslag verliefd op de sexy boxers van het Nederlandse ondergoedmerk ‘Muchacho Malo‘.

De avond zou natuurlijk niet compleet zijn geweest zonder een optreden van een internationaal jaren ’90 superster. Vandaar dat kosten nog moeite gespaard werden om Rozalla in te vliegen (‘Everybody’s free‘). Samen met het aanwezige publiek ging Rozalla uit haar plaat op het podium!

Al met al een heerlijk ontspannen avond waarbinnen we vele fijne mensen hebben mogen ontmoeten. Niet te vergeten dat we als kerst op de taart ook nog eens een goedgevulde goodiebag mee naar huis mochten nemen! All we can say is: ”Un Soiree Magnifique ce était!”.

Dé oh-zo-gewilde goodie bag

Dé oh-zo-gewilde goodie bag


								
							
Deel op Google Plus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *