Mr. Goodiebag’s Proefparade: de wintersport editie

IMG_3563Toen Mr. Goodiebag ons uitnodigde voor het ‘bloggersevent‘ de Proefparade – Wintersport Editie – liepen de koude rillingen in eerste instantie letterlijk over ons lijf! Ehm… winter? NEE, daar willen wij nog niet aan. Toch konden we de charmes van Mr. Goodiebag niet weerstaan en waren we ook wel toe aan wat oud Hollandse gezelligheid: erwtensoep én versgebakken pretzels waren dan ook het hoofdingrediënt van deze gezellige middag in de Amsterdamse Beurs van Berlage. 

Het woord ‘kou’ roept bij ons een ontzettende aversie op! Wij houden van de zon, warmte en borrelavondjes in het park. Toch bood Mr. Goodiebag ons vanmiddag dé oplossing: je hoeft het he-le-maal niet meer koud te hebben deze winter!

MGoodieBagKledingmerk Roxy heeft, in samenwerking met cosmeticamerk Biotherm, een (onder)sjaal gecreëerd die huidirritatie voorkomt! Iedereen kent het wel: een sjaal die, tijdens extreme kou, schraal langs je huid schuurt. Dat is dus nu iets wat verleden tijd kan zijn. De sjaal komt in verschillende designs en bevat onder andere de voedende Shae-butter en hydraterende abrikozen olie. Je begrijpt dus wel dat de sjaal niet alleen heel praktisch is maar ook nog eens heerlijk ruikt!

Het merk Odlo heeft een grote collectie sports underwear (shirts & broeken) ontworpen waar je je niet meer voor hoeft te schamen! Dat oude HEMA thermo-ondergoed is só outdated! Odlo bedacht een prachtige kledingcollectie die – al dan niet op wintersport – er voor zorgt dat je er ten tijden van (extreme) kou lekker warm bij zit. De fijne printjes misstaan overigens ook niet in combinatie met een winters vest.

MrdOok het merk Buff ontwierp een grote verscheidenheid aan sjaaltjes die zowel leuk staan op de skipiste als bij een leuk feestje! Daarnaast blijken deze sjaaltjes ook nog eens multifunctioneel: pas ‘m aan als hoofdband, muts óf polsband! Dit merk heeft een waanzinnig assortiment waardoor je onder andere kunt kiezen uit een reguliere Neck Warmer, eentje met hoge UV-protectie óf eentje op basis van 100% wol.

Onder het genot van een glaasje heerlijke Schlumberger White Secco spreken wij met de organisatoren achter Mr. Goodiebag: Alwin Jäger en Nikolai Slisser. ”Wij – van Mr. Goodiebag – vinden het natuurlijk ontzettend leuk om mensen met elkaar in contact te brengen. Via de Proefparade kunnen wij op interactieve wijze een merk aan een blogger óf vlogger koppelen. Er zijn in Nederland natuurlijk best wel een aantal PR-bureaus dus het is belangrijk om origineel te blijven”, aldus Alwin Jäger. Als we hem vragen hoe Mr. Goodiebag nu eigenlijk, keer op keer, zo uniek blijft, benoemt hij: ”Door heel goed na te denken over concepten die nog niet bestaan: heel logisch…”.  Nikolai Slisser vult zijn collega nog even aan en vertelt: ”We zorgen er wel altijd voor dat er, naast fijne merken, voldoende goede catering is tijdens onze evenementen!”.

Het is voor ons duidelijk geworden dat skiën allang niet meer alleen maar draait om warme kleding en innovatieve snufjes: mensen willen er ook gewoon fashionable bij blijven lopen! En precies dat is wat merken als OdloBuff en Roxy weten te bereiken.

Deel op Google Plus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *