Mr. Goodiebag’s Proefparade: Technology & Gadget editie

Rollei Statief

Rollei Statief

Van alle keren dat wij aanwezig mochten zijn bij Mr. Goodiebag’s Proefparade, was deze keer voor ons tóch echt wel de kers op de taart! Want wie houdt er nu niet van technologische hoogstandjes? Terwijl grootmoeders typemachine ergens achterin een kast staat te verstoffen, vertonen onze smartphones slijtageplekken van het vele gebruik. Vandaag mochten we kennismaken met vier prachtige (tech)merken: StoryTel, RolleiSkullcandy én TomTom.

Storytel

Het van origine Zweedse merk Storytel is sinds ongeveer twee jaar actief in Nederland. Met een gigantische bibliotheek aan digitale (luister)boeken kan dit merk vergeleken worden met Netflix (”Alleen is dat natuurlijk dan wel weer voor films”). Gooi die bibliotheekpas maar alvast in de prullenbak want deze heerlijke applicatie voorziet je van de fijnste boeken… En daar hoef je dus helemaal de deur niet meer voor uit! Een abonnement op Storytel is tien euro per maand; da’s dus eigenlijk niets in vergelijking met de boetes die je altijd betaalde voor de te-laat-ingeleverde bibliotheekboeken!


Rollei

Rollei is een Duitse maker van high-end fotografische apparatuur. Hoewel de spiegelreflexcamera’s van dit merk in de jaren ’50 en ’60 al mateloos populair waren, gaat hun assortiment met de (moderne) tijd mee! Selfiesticks of statieven voor je camera óf smartphone? Dit merk heeft ze!

Pic

Skullcandy Koptelefoons

Skullcandy

De stijlvolle koptelefoons van het merk Skullcandy zijn er in alle vormen en maten: draadloos óf met draad, een harde bass of een zachte toon… Misschien niet per se heel erg vernieuwend binnen de markt, maar het geluid is echter prachtig! Met deze koptelefoons weet je in ieder geval zeker dat je muziek tot z’n recht zal komen.

TomTom

Iedereen kent het merk TomTom natuurlijk van de navigatiesystemen. Het merk heeft echter ook andere mooie producten zoals de Bandit Action Cam: een compacte (video)camera die tijdens de wildste avonturen gebruikt kan worden. Dit was een product waar niet alleen wij, maar ook de rest van de genodigden, zeer geïnteresseerd in waren. Vooral de winactie waarbij bezoekers zo’n mooi stukje techniek konden winnen bleek erg populair. Mede hierdoor hebben wij helaas niet alle informatie over dit product kunnen inwinnen. Misschien toch maar voor een Go Pro-camera gaan dan?

Al met al zijn de bovenstaande merken absoluut interessant om eens (online) te bekijken! Mr. Goodiebag heeft ons, mede dankzij de heerlijke oliebollen en mooi gedecoreerde kerstbomen, weer helemaal in de kerstsferen gebracht. Wij kijken wederom uit naar de volgende editie van Mr. Goodiebag’s Proefparade! 

 

Deel op Google Plus

Een Reactie

  1. Leuke blog, maar Storytel is niets voor mij. Dat is interessant als je vanaf een reader wilt lezen. Ik hou van papier, dus hou mijn bibliotheekpas nog lekker bij me

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *