Nieuwe gayclub in Zwolle

Na de sluiting van COC-café de Garage en Bar Stout komt er toch weer een gayclub in Zwolle. De club, die gelegen ligt aan de Kamperstraat 5, zal aankomende vrijdag zijn deuren openen onder de naam ‘Liquid’. Niemand minder dan Diva Mayday zal de uitgaansgelegenheid officieel openen! 

Initiatiefnemer Niek lá Mon vond dat het tijd werd voor een échte roze horecagelegenheid in de stad: ”Club Liquid is een club waar al veel over is gezegd en geschreven, maar wat dan nu eindelijk ook ervaren kan worden! Laat je meeslepen door de wondere wereld van Club Liquid en toast met ons tijdens een spectaculaire avond vol entertainment en shows!”.

Aanstaande vrijdagavond (4 maart) wordt de club geopend door Diva Mayday. Vanaf half 10 is het open voor het grote publiek en zullen Jordan Roy (eenderde lid van Adlicious), Rachel Kramer (K-otic) en een aantal drags optreden.

Liquid zal voorlopig open zijn van donderdag tot en met zondag. Naast een plek om te feesten is er ook de mogelijkheid tot evenementen en maatschappelijke initiatieven.

Deel op Google Plus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *