NYX invites Room Service met Carmen Carrera

Foto: Gossipgay

Carmen Carrera
Foto: Gossipgay

Gisteravond ging het dak er af in de Amsterdamse Club NYX! Het feest ‘Room Service‘ had namelijk een speciale host. Niemand minder dan miss Carmen Carrera, beter bekend van Rupaul’s Drag Race (seizoen 3), vereerde de club met haar komst. De club was, zoals altijd, afgeladen met de hipste homo’s, hetero’s, drags, lesbo’s, biseksuelen en transgenders; wat een heerlijke avond!

Eenmaal aangekomen bij Club NYX staat er al een fikse rij bij de ingang! Gelukkig hoeft de redactie van Gossipgay niet al te lang te wachten want doorhost Jackson laat ons gauw naar binnen! ”Schatten, of jullie op de gastenlijst staan of niet, kom lekker onder de tent staan om niet nat te worden door de regen”, aldus de doorhost tegen alle wachtenden in de rij.

Eenmaal binnen zit de sfeer er al lekker in: iedereen gaat los, een ander woord kunnen we echt niet bedenken voor de geweldige sfeer onder het publiek. Stiekem ziet Gossipgay iedereen om zich heen kijken: ”Is ze er al?”, ”Ik heb haar nog niet gezien…”. Ook onze redactie heeft grote moeite Carrera te ontdekken tussen het kleurrijke publiek!

De klok tikt door, de DJ’s draaien de vetste mixen maar Carrera is rondom 02:00 uur nog nergens te vinden! Tijd voor een speurtocht!

Lady Galore Foto: Gossipgay

Lady Galore
Foto: Gossipgay

Dansend lopen we langzaam van verdieping 1 naar verdieping 2, waar overigens heerlijke mixen van pop en house worden gedraaid.  Van verdieping 2 verplaatsen wij ons naar verdieping 3, via de rokersruimte naar de ontzettend grote roze pik die dient als ‘wasbak’ bij de toiletten. En hoe kan het ook anders: vlakbij de roze pik spotten we Carrera, die met een grote glimlach en veel mensen om zich heen, contact legt met het publiek!

Carrera blijkt niet te beroerd voor flink wat foto’s met haar fans. Daarnaast is het prachtig om te zien dat ze ieders verhaal vol bewondering aanhoort. Veel fans spreken lof uit voor het traject wat Carrera heeft afgelegd. Tijdens de Amerikaanse reality serie was Carrera namelijk nog een travestiet, oftewel een man die zich af en toe verkleed als vrouw; inmiddels heeft de voluptueuze dame zich ook écht om laten bouwen tot vrouw. Deze geslachtsaanpassende behandeling deed zij niet omdat het haar meer geld opleverde of omdat ze zich dan beter zou kunnen inleven in haar rol als drag. Nee, deze verandering deed zij voor zichzelf, omdat zij er na de show achter kwam dat ze zich toch niet comfortabel voelde bij haar geboortegeslacht en dus transgender bleek te zijn.

Unieke bezoekers Foto: Gossipgay

Unieke bezoekers
Foto: Gossipgay

Hoewel wij van Carrera hadden verwacht dat zij ook één of enkele burlesque-optredens zou geven, blijkt dat de diva zich prettiger voelt bij het publiek dan op het podium. En we can’t blame her, de sfeer is fantastisch! Daarnaast krijgt écht iedereen de kans om de dame in kwestie op een persoonlijke manier te ontmoeten waardoor een ontspannen sfeer ontstaat onder de bezoekers.

Gossipgay kijkt met een goed gevoel terug op ”Room Service” met Carmen Carrera. Het is een feest dat we werkelijk iedereen willen aanraden. Carmen Carrera was natuurlijk de kers op de taart maar wij kunnen ons voorstellen dat het feest op zichzelf, zonder bekende host, ook een geweldig avondje uit oplevert!

Volgende week zondag organiseert Club NYX zijn eerste Tea-dance met drag superstar Latrice Royale! Zet dus op zondag 9  maart alvast met grote letters in je agenda: CLUB NYX! Voor meer informatie ga je gewoon even naar hun website

Deel op Google Plus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *