WIN: Wij geven twee Patchy Paul pakketten weg (t.w.v. €125.-)

© Patchy Paul / Fun Factory

Aanstaande zaterdag tijdens de Canal Parade zin een spelletje ‘Waar is Wally’ maar dan eigenlijk ‘Waar is Patchy Pauly?’, dat kan! Fun Factory, de Duitse fabrikant van hoogwaardige kwaliteit seksspeeltjes, plaatst zaterdag op de Prinsengracht een twee meter hoge, opblaasbare Patchy Paul. Alle voorbijgangers kunnen met Patchy op de foto, en onder degene die deze foto delen op social media met de #MeetPatchyPaul worden 5 Patchy Paul pakketten weggegeven!

Ter ere van deze geweldige actie mag Gossipgay.nl alvast twee pakketten (t.w.v. €125.- p/s) weg geven om de Pride te vieren! En omdat wij als geen ander weten hoe belangrijk het voor een relatie is om je seksleven zo af en toe eens ‘up te spicen’ willen wij jullie deze winactie absoluut niet onthouden!

Jarenlang is Patchy Paul het vrolijke gezicht van FUN FACTORY. De waterbestendige, oplaadbare vibrator uit Duitsland gemaakt met lichaamsvriendelijke- en geurloze silicone nodigt je uit een spannend avontuur te beleven! Met zijn gebogen en flexibele ‘neusje’ weet dit speeltje plekken te bereiken die je niet voor mogelijk had gehouden.

Meedoen met deze actie? Dat kan! Like ons Patchy Paul bericht op Facebook en wie weet ben jij wel één van de gelukkigen! En win je nou hier niet: ga dan 5 augustus op de Prinsengracht op zoek naar die twee meter hoge Patchy Paul voor nog eens kans op een prachtig pakket! Meer weten over Patchy Paul of de Fun Factory? Klik dan hier

Deel op Google Plus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *