PRIDE: Vanavond paneldiscussie Kim Chi, Lady Bunny & Mayday bij W Hotel Amsterdam

Het prestigieuze W Hotel in Amsterdam organiseert vanavond een spectaculaire paneldiscussie met o.a. Kim Chi (RuPaul’s Drag Race), Lady Bunny (BFF RuPaul) en Diva Mayday onder de noemer ‘Queer Me Out’. Wij laten deze kans absoluut niet aan ons voorbijgaan en zullen natuurlijk present zijn… Jij ook?

Is de tolerantie tegenover transgenders in Nederland vanzelfsprekend, of is het een serieuze mensenrechtenkwesties die onze aandacht nodig heeft? Tijdens de wereldwijde ‘Queer Me Out‘ paneldiscussies van W Hotels wordt ook in Amsterdam dit onderwerp in de spotlight gezet. Vanavond, op 3 augustus, gaan onder andere Diva Mayday, de meest invloedrijke dragqueen van Nederland, en Desiree Maes ‘The Pink Lawyer’ in gesprek over belangrijke onderwerpen.

Zo gelooft Maes niet in ongelijkheid tussen minderheden en daarom richt zij zich op zaken die de LHBT-gemeenschap bezighouden. Internationale drag superstars Kim Chi en Lady Bunny schuiven ook aan en geven met hun kleurrijke mening en verschijning een extra dimensie aan de paneldiscussie.

De paneldiscussie vindt plaats van 20:00 – 21:00 uur in de Great Room van W Amsterdam (RSVP via Marketing.wamsterdam@whotels.com)

Mocht je vanavond niet aanwezig kunnen zijn, maar toch graag een glimp willen opvangen van Diva Mayday, Kim Chi óf Lady Bunny? Dat kan! W Hotel Amsterdam vaart namelijk mee tijdens de botenparade op 5 augustus (geheel gestyled door MaryMe-Jimmy Paul) met als (boot)gasten… Precies je raadt ’t al: de drie hierboven beschreven ‘dames’! 

Deel op Google Plus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *