Rick Brandsteder nog steeds trots op L’HOMO cover

Vorige maand stond Rick Brandsteder volop in de aandacht door in een flink gevulde, strak witte slip op de cover van de L’HOMO te staan. Inmiddels zijn we alweer wat weekjes verder en sprak LINDA-nieuws met de nieuwbakken hunk.

”Ik moet zeggen dat ik sinds de shoot wel breder op straat loop, met iets meer ‘swag’. Nee, zonder gekheid: ik vond het een enorme eer dat ik op de cover mocht staan en krijg nog steeds zoveel leuke reacties. Niet alleen van mannen, maar ook van vrouwen en zelfs van m’n oma uit Meppel”, aldus Brandsteder junior. Ook bleek, na afloop van de lancering, dat een lifesize bord met daarop de cover, door één van de genodigden is gestolen. Rick zelf kan het niet zoveel schelen, hoewel hij wel aangeeft benieuwd te zijn bij wie ’t bord inmiddels thuis staat.

De geruchtenmachine draaide al snel overuren: is die bulge nou gephotoshopt of niet? Rick zelf vertelt: ”Je hebt natuurlijk wel mensen die met zo’n geniepig stemmetje zeggen: ‘Ja Rick, daar is vast flink aan gephotoshopt’. Klopt, die wolkjes in de lucht hebben ze erbij geplakt, zeg ik dan”.

Het hele interview met Rick Brandsteder vind je hier.

Deel op Google Plus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *