VIDEO: Youtube ster Sam Tsui komt ein-de-lijk uit de kast

Al jarenlang is YouTube ster Sam Tsui – dankzij zijn geweldige mash-up video’s – een ware internetsensatie. Over zijn privéleven liet de ster tot dusver echter weinig los. In een vrolijke video vertelt de Youtuber nu dan ein-de-lijk over zijn homoseksuele geaardheid én zijn relatie met co-ster Casey Breves. 

Ik heb nog niet over dit soort onderwerpen met jullie gesproken. Gezien het feit dat dit een soort coming-out video is, wil ik duidelijk maken dat ik – ondanks dat ik gewacht heb dit openbaar te maken – geen schaamte heb gevoeld. Ik ben trots op wie ik ben en op mijn relatie met Casey, want hij is geweldig”, aldus Sam.

Sam zelf lijkt er in de video inderdaad geen big issue van te willen maken. Hij is trots op wie hij is en zo hoort het ook! Bekijk vooral zelf zijn coming-out verhaal.

Mocht je nog niet bekend zijn met internetfenomeen Sam Tsui, bekijk dan vooral de onderstaande Gaga-medley van de zanger!

Deel op Google Plus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *