VIDEO: ‘Sex over the Phone’ met Niki Today

Met een stijgende lijn weet de Nederlandse drag queen Niki Today steeds meer aandacht op haar eigen persona te vestigen. Na de titel Miss Travestie Holland 2016 én als aankomend ambassadrice van de Pride Amsterdam 2017 lanceerde de talentvolle ‘dame’ een nieuwe nummer – ‘Sex over the Phone’ – met natuurlijk een bijbehorende videoclip! 

Het heerlijke foute popnummer, dat een grote knipoog naar de jaren ’80 is, werd oorspronkelijk uitgevoerd in 1984 door The Village People (‘Ja, je weet wel… Die van Y-M-C-AAAA’).

In de bijbehorende videoclip staat de spotlight niet enkel op de bruisende persoonlijkheid van Miss Today, maar belicht zij tevens een meer serieuze kant. Als ambassadrice van de Pride Amsterdam 2017 vertegenwoordigd Niki een boodschap die dicht bij haar hart ligt: het omarmen en zichtbaar maken van diversiteit. Dit keer dus niet de welbekende ge-oliede spierbundels, maar mannelijk schoon in álle vormen en maten! ”Ieder mens hoort zich sexy en mooi te kunnen voelen. We zien overal steeds dezelfde gezichten en maten terwijl niemand hetzelfde is! Daarom kies ik ervoor de zogenaamde ‘fems‘, ‘chubs‘ en ‘transboys‘ mijn lustobject te laten zijn in de clip. Ze zijn immers net zo knap en lekker als ieder ander en horen daarom, naar mijn mening, vaker gezien te mogen worden!”.

Deel op Google Plus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *