SCHOKKEND: stiefvader gooit kokend water over homokoppel

Schermafbeelding 2016-03-19 om 10.00.00Deze wereld wordt met de dag gekker! Een man is gearresteerd nadat hij verdacht wordt van het ernstig mishandelen van een homokoppel. Martin Blackwell (48) – de vriend van de moeder van één van de slachtoffers – gooide kokend heet water over het stel terwijl zij lagen te slapen.

Terwijl de slachtoffers Anthony Gooden en Marquez Tolbert lagen te slapen, gooide de vriend van hun moeder kokend heet water over hen heen. Hij had aangegeven te ‘walgen‘ van hun relatie.

Beide jongens hebben operaties moeten ondergaan in het Grady Memorial Hospital. Volgens GoFundMe – opgezet door een vriendin van het koppel – zijn de moeder en de dader inmiddels niet meer samen. ”Ik heb de moeder van Marquez samen met haar zoon zien lijden”, aldus een van de naasten. ”Toen hij uit de kast kwam, vertelde zij (de moeder) me dat haar grootste angst was dat haar zoon zou worden lastiggevallen. Het is een schande dat onze maatschappij dit soort angst in het hart van een ouder stopt. Het geeft je een gevoel van hopeloosheid, en als het dan ook echt gebeurt, verlies je alle hoop. Marquez is nu thuis maar heeft nog een lange weg naar herstel. Ondanks alles is hij nog steeds sterk. Ik ben zo onder de indruk van zijn karakter. Hij richt zich nu op zijn herstel”.

Er zijn eveneens expliciete foto’s gedeeld van de verwondingen. Deze zijn hier te bekijken (let op: choquerend materiaal). Laten we hopen dat de motherf*cker die dit op zijn geweten heeft een lange tijd achter de tralies zal spenderen!

 

Bron: GayStarNews.com

Deel op Google Plus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *