VIDEO: Milkshake Festival lanceert video over vrijheid

Dat de organisatie achter Milkshake Festival op oprechte wijze iets wil betekenen voor de LHBT-gemeenschap, is inmiddels glashelder! Het openminded festival vierde dit jaar niet alleen de eerste weekendeditie maar laat ons een maand later ook nog eens heerlijk nagenieten met een prachtige korte ‘documentaire’ over de vrijheid.

De inspirerende video duurt niet minder dan 11 minuten en toont, naast feestgangers tijdens onder andere de EuroPride 2016 en Milkshake Festival, ook een aantal vooraanstaande personen uit de Amsterdamse- en LHBT-gemeenschap. Zij vertellen op een prachtige manier wat vrijheid voor hen betekent. Neem bijvoorbeeld Eberhard van der Laan, Valentijn de Hingh, Bas Kosters, Marieke Samallo, Erwin Olaf, Jennifer Hopelezz, Ellie LustNouja, en zo kunnen we nog wel even doorgaan! Laat jij je meevoeren voorbij de regenboog?

Deze video, gelanceerd onder de titel ‘Somewhere Over the Rainbow‘, is zó de moeite waard om te bekijken. Pak dus een heerlijk glas wijn, ga comfortabel zitten en klik op play!

Deel op Google Plus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *