VIDEO: RPDR winnaar Violet Chachki uit Parijse nachtclub gegooid

RuPaul’s Drag Race (seizoen 7) winnaar Violet Chacki blijkt begin oktober uit de Parijse nachtclub ‘Le Depot’ gesleurd te zijn. Naar eigen zeggen werd Chachki de club uitgegooid omdat zij zich niet mannelijk genoeg zou hebben gedragen/gepresenteerd. ‘Le Depot’ daarentegen licht toe dat de burleske drag queen zich niet aan de regels heeft gehouden. #Chackigate is geboren! 

Op Twitter schreef Chachki na het incident: ”Ik ben fysiek uit nachtclub Le Depot in Parijs gesleurd omdat ik niet mannelijk genoeg was. Ik ben in shock en walg hiervan. Fuck de Fransen.”.

https://twitter.com/VioletChachki/status/914319126595801088

Chacki bevond zich destijds in Parijs vanwege de Paris Fashion Week en besloot daarna een feestje in de nachtclub te bezoeken. Nadat de drag queen de toegang tot de club werd ontzegt, startte zij een live video op Periscope waarop te zien is hoe ze los gaat op de beveiliging bij de voordeur.

Bekijk de video hier.

In de online video bestempelt Chacki de nachtclub als transfobisch. In een gesprek met gay dating app Hornet gaf Chachki meer details over het incident. ”Het was een Fashion Week feestje […] Ik was daar om drie vrienden die zouden optreden te zien. Ik was niet in drag maar had wel make-up op.”, aldus de winnaar van seizoen 7 van RuPaul’s Drag Race. Ze vervolgt: ”Ik ontmoette daar iemand die ook make-up op had, duidelijk een man maar erg vrouwelijk. We probeerden naar beneden te gaan, naar het sexy gedeelte, waar vier mannen ons ophaalden en ons de club uitsleurden.”.

Sinds het incident heeft de club het online behoorlijk lastig. Fans van Violet deelden tientallen foto’s van de Drag Star op de facebookpagina van Le Depot en de sterrenbeoordeling online maakte een keiharde crash naar beneden.

De nachtclub zelf bracht echter later een geheel andere statement naar buiten over het incident. Le Depot stelt zelf namelijk dat Chachki mannen heeft gefilmd in de cruising area waardoor de privacy van de gasten in gevaar kwam. Daarnaast claimt de club dat Chacki direct los ging nadat haar gevraagd werd de club te verlaten. Daarbij zou zij een agressieve houding richting het beveilingspersoneel niet hebben geschuwd.

Wat denk jij: heeft Violet Chachki een arrogante houding getoond en haar bekendheid misbruikt om de club in een (onnodig) zwart daglicht te zetten óf heeft de winnares van seizoen 7 van RuPaul’s Drag Race gelijk en is zij zonder pardon op straat gezet vanwege een te vrouwelijke presentatie?

 

Deel op Google Plus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *